Στις μέρες μας, η μεταφορά ενός τροχοσπίτου είναι μια όχι και τόσο απλή υπόθεση.

Ο εκάστοτε κάτοχος ενός τροχοσπίτου που θελει να το μεταφέρει, έρχεται αντιμέτωπος με μία σειρα προβλημάτων και ζητημάτων, τα οποία πρέπει να λύσει  πριν μεταφέρει το τροχόσπιτο του.

Τα τροχόσπιτα που βρίσκονται ακινητοποιημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάποιο camping ή σε κάποιον χώρο φύλαξης συνήθως παρουσιάζουν λόγω της ακινησίας και της πλημελούς συντήρησης, τεχνικά προβλήματα σε βασικούς μηχανισμούς, που είναι όμως απαραίτητοι για μια άνετη και προπαντός ασφαλής μετακίνηση του τροχόσπιτου.

Τα πιο συνηθισμένα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται είναι τα φθαρμένα ελαστικά (σκασμένα ,καθισμένα ή έτοιμα να σχιστούνε από την έκθεση στον ήλιο και το αλάτι),  η κακή λειτουργία των φωτιστικών και φλάς του τροχοσπίτου (από καμένες λάμπες, διάβρωση, βραχυκυκλωμένη καλωδίωση και φθορά από τρωκτικά ). Ένα ακόμη πρόβλημα που παρουσιάζεται συνήθως σε τροχόσπιτα που βρίσκονται σε παραλίες είναι να εχουνε κολλήσει τα φρένα εάν το χειρόφρενο έχει μείνει τραβηγμένο για μεγάλο διάστημα  και οι τροχοί είναι άμεσα εκτεθειμένοι στο αλάτι της θάλασσας.

εκτός από τα τεχνικά προβλήματα όμως, ο κάτοχος ενός τροχοσπίτου έχει να αντιμετωπίσει και ζητήματα πρακτικά. Είναι κάτοχος διπλώματος κατηγορίας  Β+Ε όπως ορίζει ο νόμος? Έχει το αυτοκίνητο του την κατάλληλη ελκτική ικανότητα  και την μάζα ώστε να έλξει το τροχόσπιτο? Υπάρχει κοτσαδόρος στο αυτοκίνητο? Έχει το αυτοκίνητο ασφάλεια ώστε να υπάρχει νομική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος? Έχει την εμπειρία ο οδηγός να οδηγήσει με ρυμουλκούμενο?

Επειδή τις περισσότερες φορές συμβαίνει ένα η και περισσότερα από τα παραπάνω, έχουμε σαν αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται ακινητοποιημένα εκατοντάδες τροχόσπιτα σε camping και ιδιωτικούς χώρους, εκτεθειμένα  σε καιρικά φαινόμενα, κλοπές ,με  ελλιπής συντήριση τροχόσπιτα των οποίων η λειτουργικότητα αλλά και η αξία εκμηδενίζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταφορά και εγκατάσταση του τροχόσπιτου σας. Με 2 σύγχρονα οχήματα, ένα Βάν με ελκτική ικανότητα 3500 κιλά και ένα συρόμενο φορτηγό, ειδικά τροποποιημένο για την μεταφορά τροχόσπιτων, με ικανότητα φόρτωσης μέχρι και 16 μέτρα (2 τροχόσπιτα), δίνουμε λύσεις  ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν και φροντίζουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό να ταξιδεύσει το τροχόσπιτο σας με ασφάλεια .

Τα τροχόσπιτα μεταφέρονται από επαγγελματία οδηγό και Τα οχήματα μας έχουνε ειδική άδεια ρυμούλκησης ώστε το τροχόσπιτο σας είναι ασφαλισμένο κατά την μεταφορά  του.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές τροχόσπιτων πανελλαδικά, εγκατάσταση τροχόσπιτων σε υπερυψωμένες βάσεις αλλά και παροχή οδικής βοήθειας εάν ταξιδεύετε με το τροχόσπιτο σας

Εκμεταλευτείτε την προσφορά της εταιρίας μας και επωφεληθείτε από το πακέτο με δύο μεταφορές (από και προς το camping), φύλαξη και τεχνικός έλεγχος του τροχοσπίτου σας σε πολύ προσιτές τιμές.