Η εταιρία CARAVAN MARKT Δημητρης δραστηριοποιείται στον χώρο του τροχόσπιτου τα τελευταία 15 χρόνια. Απο το 2009 έδρα της επιχείρησης είναι το νέο κατάστημα στην ΑΕΡΟΓΈΦΥΡΑ ΘΕΡΜΗΣ, στο 13ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, δίπλα απο το εμπορικό κέντρο EUROTECH.

Στο νέο μας κατάστημα μπορείται να επιλέξετε μεταξύ 40 τροχοσπίτων σε όλες τις διαστάσεις και διαρυθμίσεις. Η ποιοτική επιλογή των τροχόσπιτων μας, εισαγωγής Γερμανίας μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλων τροχόσπιτων ιδανικά για οικόπεδα, μεσαίων τροχόσπιτων για camping, μικρών τροχόσπιτων ιδανικα για περιοδεύον τουρισμό,όλα σε άριστη κατάσταση,ελεγμένα,εγγυημένα και ετοιμοπαράδοτα,στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκευθήτε μας και δώστε μας την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τροχόσπιτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η εταιρία CARAVAN MARKT Δημητρης σας δίνει ακόμη την δυνατότητα για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ σε camping ή σε οικόπεδο σας ώστε να δείτε εάν ανταποκρίνεται αυτος ο τρόπος διακοπών στις απαιτήσεις σας και να γνωρίσετε καλήτερα το τροχόσπιτο.Σας βοηθάμε ακομη αναλαμβάνοντας την μεταφορά και την εγκατάσταση του τροχοσπίτου.

Στο κατάστημα λειτουργεί χωρος ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Σκοινές, χημικά, καταπακτές, βραχίονες, ανταλλακτικά για τις συσκευές υγραερίου του τροχοσπίτου σας (σομπα, ψυγείο, κουζίνα, boiler), σίτες, ανταλλακτικα για WC τροχόσπιτου, αντλίες, μετασχηματιστές είναι μόνο κάποια απο τα είδη που μπορείτε να βρείται στο κατάστημα μας ετοιμοπαράδοτα.

Aκόμη, αναλαμβάνουμε την ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ-SERVICE-ΕΠΙΣΚΕΥΗ του τροχοσπίτου σας στον χώρο συνεργείου μας ή και στον χώρο που βρίσκεται το τροχόσπιτο σας (camping και οικοπεδα) κατα τους θερινούς μήνες με το κινητό μας συνεργέιο να επισκέπτεται Χαλκιδική και Πιερία κάθε εβδομάδα.

Στο κατάστημα της Θέρμης διατήθεται χώρος φυλασομενος και φωτιζόμενος για την στάθμευση του τροχόσπιτου σας για ορισμένο χρόνο ή και σαιζόν.

CARAVAN MARKT Δημητρης, 15 χρόνια δίπλα σας με μεράκι και σεβασμό στον χώρο του τροχόσπιτου.