Τα τελευταία 5 χρόνια η εταιρία μας δίνει σε εσάς την δυνατότητα ενοικίασης τροχοσπίτου Η ενοικιαση τροχοσπίτου αφορά δύο μεγάλες κατηγορίες πελατών, ανάλογα με την χρήση του τροχόσπιτου.

ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας επισκεφθεί στην έκθεση μας και να επιλέξει ένα από τα 40 τροχόσπιτα που διαθέτουμε ώστε να δοκιμάσει αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο διακοπών. Διατίθενται προς ενοικίαση τροχόσπιτα με δυνατότητα φιλοξενίας από 3 έως 7 ατόμων, σε διαστάσεις από 4 έως 8 μέτρα,σε διάφορους τύπους (π.χ. με μονά κρεβάτια, με σταθερή κρεβατοκάμαρα, με ενδιάμεσο σαλόνι η με κουκέτες) και σε σύγχρονα μοντέλα κατασκευής μετά το 2000.

Δεν έχετε ξανακάνει διακοπές με τροχόσπιτο; Δεν έχετε το κατάλληλο όχημα για να μεταφέρετε το τροχόσπιτο; Σας προβληματίζει η σωστή εγκατάσταση τροχόσπιτου και σκηνής; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, η εταιρία μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας την μεταφορά, την εγκατάσταση και την απολύμανση του τροχόσπιτου που επιλέξατε. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το τροχόσπιτο που επιθυμείτε, υποδείξτε μας το camping που επιλέξατε η το οικόπεδο σας και χαρείτε ξέγνοιαστες διακοπές. ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν στίς μέρες μας αυτόν τον τρόπο διακοπών διότι με ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ έχουν την δυνατότητα να χαρούν και να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης και την ξέγνοιαστη, μακριά απο κάθε άγχος, ζωή στο camping!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Σε αυτήν την κατηγορία διατίθενται τροχόσπιτα σε που θα χρησιμοποιηθούν ωστε να καλύψουν τις ανάγκες στέγης σε διάφορους επαγγελματικους κλάδους όπως εργοτάξια. φωτοβολταικα πάρκα, τουριστικες επιχειρησεις (ξενοδοχεια, water sports, beach bars), καθως επίσης και για στέγαση φύλακα σε εργοστάσια και καθε είδους υπαίθριο χώρο.

Στα τροχόσπιτα που διατίθενται σε αυτην την κατηγορία, παρέχουμε το ίδιο πακέτο υπηρεσιών με τα τροχόσπιτα διακοπών (μεταφορα, απολυμανση και εγκατάσταση). Ολα τα τροχόσπιτα μας είναι ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ,σε αριστη τεχνικη κατάσταση και προσφέρουν λύση σε επαγγελματίες σε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

*** Λόγω της μεγάλης γκάμας τροχοσπίτων που παρέχει η εταιρία μας, η τιμολόγιση είναι διαφορετική ανάλογα με το τροχόσπιτο και τον χρόνο ενοικίασης. Για κάθε απορία σχετικά με την διαδικασία ενοικίασης τροχοσπίτου και τις χρεώσεις μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας! ***

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ