Στο κατάστημα Θέρμης λειτουργεί χώρος ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ και SERVICE. Η εταιρία “CARAVAN MARKT Δημήτρης” είναι σε θέση να αναλάβει την τακτική συντήρηση, την επισκευή ή την προσθήκη εξοπλισμού και αξεσουάρ στο τροχόσπιτο ή στο αυτοκινούμενο σας. Αναλαμβάνουμε την επισκευή τροχοσπίτων απο ατύχημα, επισκευή πατωμάτων, μερική η ολίκη στεγανοποίηση τροχοσπίτων, αφαλάτωση και καθαρισμος του σασί, βαφή τροχοσπίτου, αλλαγή καταπακτών και παραθύρων, επισκευή όλων των συσκευών υγραερίου του τροχοσπίτου σας (σόμπα, ψυγείο, κουζίνα, boiler), εγκατάσταση AIR CONDITION οροφής και δαπέδου, εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων για πλήρη ενεργειακή αυτονομία και πλήρη ανακατασκευή παλιών τροχοσπίτων. Ακόμη αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της τροχοσκηνής σας (αλλαγή φυτηλιού, αλλαγη ραφών με δίγαζη μηχανη, μπαλώματα, αντικατασταση ποδιάς και πλύσιμο).

Η παρακαταθήκη μας σε ανταλλακτικά, καινούργια και μεταχειρισμένα, για τροχόσπιτα όλων των εταιριών, μας επιτρέπει την άμεση αποκατάσταση της βλάβης η της εγκατάστασης του εξοπλισμού στο τροχόσπιτο η το αυτοκινούμενο σας.

Ενα απο τα μεγάλα προβλήματα στον χώρο του τροχοσπίτου στην Ελλάδα είναι η μετακίνηση του τροχοσπίτου απο τον χώρο διακοπών σε συνεργείο για την συντήρηση, την επισκευή η την αποκατάσταση βλάβης σε κάποιο απο τα εξαρτήματα ή τις συσκευές του. Σε περίπτωση που το τροχόσπιτο σας βρίσκεται κάπου μόνιμα και δέν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί, η εταιρία “CARAVAN MARKT Δημήτρης” είναι σε θέση να αναλάβει το service ,την εγκατάσταση εξοπλισμου ή την επισκευή των συσκευών του τροχοσπιτου σας. Το ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μας, έμπειρο, τεχνικά καταρτισμένο και πλήρως εξοπλισμένο μπορει να σας επισκευθεί στον χώρο του τροχοσπίτου και να αποκαταστήσει την βλάβη, απαλάσσοντας σας απο την διαδικασία μετακίνησης του τροχοσπίτου. Κατα τους θερινούς μήνες το κινητό συνεργείο μας επισκεπτεται CAMPING για επισκευές και πώληση μικροεξαρτημάτων, ανταλλακτικών και αναλώσιμων που σχετίζονται με το τροχόσπιτο, ενώ τους χειμερινούς μήνες επισκεπτόμαστε χιονοδρομικα κέντρα για την επισκευή συσκευών υγραερίου και εγκατάσταση εξοπλισμού χειμερινών διακοπών (DUOMATIC, DUOCONTROL, αντιστάσεις δεξαμενών νερού κτλ.).

**Οι επισκεψεις και οι επισκευες στον χωρο σας γινονται με ραντεβού και κατοπιν συνενοήσεως για την καλήτερη εξυπηρέτηση σας. Για ραντεβού, πληροφορίες και τεχνικά θέματα παρακαλώ καλέστε 6977236955 και 2310028654 Κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ.**

CARAVAN MARKT , 10 χρόνια δίπλα σας με συνέπεια, μεράκι και σεβασμό στον χώρο του τροχόσπιτου.